Napovedujemo: spomladanski TEDEN IZOBRAŽEVANJ 2019

Strokovni center Pomurje organizira v mesecu marcu dve aktualni predavanji v okviru Tedna izobraževanj. Dosedanja predavanja so bila namenjena spoznavanju različnih vidikov otrokovega funkcioniranja in omogočanja podpore za njihov razvoj.

V tem Tednu izobraževanj pa prehajamo na ozaveščanje o značilnostih posameznih skupin otrok s posebnimi potrebami in predstavitvi strategij, načinov in metod dela za čim večjo vključevanje v okolje in optimalnejše funkcioniranje v vsakdanjem življenju.

Za vsako predavanje zbiramo prijave. Prijavite se s klikom PRIJAVA za vsako predavanje posebej.

Datum in kraj

Naslov predavanja

predavatelj

25. 3. 2019, 17.00

Hotel Diana Murska Sobota

RAZUMEVANJE UČNIH STILOV OSEB Z AVTIZMOM IN STRUKTURIRANJE OKOLJA mag. Mateja Šilc, prof. def. za osebe z motnjami sluha in govora

VEČ O

PRIJAVA

26. 3. 2019, 17.00

Hotel Diana Murska Sobota

ŽIVETI S SPREMEMBO ALI SPREMENITI ŽIVLJENJE Marjeta Krejči Hrastar, višja fizioterapevtka, BG inštruktorica, MNRI specialist in inštruktor

VEČ O

PRIJAVA

Udeležba na predavanjih je za vse udeležence brezplačna. V nujnih primerih organiziramo varstvo otrok po predhodni prijavi.

Kje parkirati?

Prilagamo mapo parkirišč, ki so po 16. uri brezplačna (označena so z zeleno barvo).
V kolikor bodo mesta že zasedena, imate možnost parkiranja na parkirišču pri avtobusni postaji. Cena parkiranja je 0,50€/uro.

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost